Privatlivs- og cookiepolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål: 

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og gøre brugeroplevelsen bedre.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger Vvskataloget.dk og hvilke sider, der er mest besøgte. 

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Brug af personoplysninger
  4. Tilgængelige oplysninger
  5. Brugervilkår

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Foreningen af Vvs-Grossister (Rørforeningen)

CVR-nr: 43249215

Islands Brygge 26
2300 København S
Tel. 71 99 01 99
mail@branchehuset.dk

2. Hvad er Cookies?

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på computer, smartphone eller anden digital enhed for at kunne genkende den ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 - Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 - Sådan sletter du cookies
Du kan slette cookies i din browser. Søg efter 'slet cookies' og følg vejledning.

2.3 - Sådan undgår jeg cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Søg efter 'bloker cookies' og følg vejledning.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

  • Google Analytics

 Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

 3. Brug af personoplysninger

3.1 Al behandling af persondata sker under iagttagelse af Persondataloven. Du kan kontakte Rørforeningen som dataansvarlig hvis du ønsker oplysninger om, hvilke data som behandles om dig, eller hvis du ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger sikkert bag SSL-certificerede domæner. Det være sig både for vores databaser og vores CMS-platform. Rørforeningens sikkerhedsforanstaltninger vurderes og kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

3.3 Videregivelse af dine oplysninger
Vi benytter os af MailChimp/Mandrillapp som platform(e) til at udsende nyhedsbreve, samt transaktionelle mails. MailChimp/Mandrillapp må derfor anses som databehandler, imens Rørforeningen er dataansvarlig. Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt.

3.4 Overførsel af oplysninger til 3. lande
Da MailChimp/Mandrillapps servere er placeret i USA, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp/Mandrillapp.

Læs mere om Privacy Shield-ordningen her

4. Hvilke persondata opbevarer Rørforeningen?

4.1 Hvis du er registreret som bruger af Vvskataloget.dk opbevarer vi:

- Navn(e)
- Titel (arbejde)
- Telefonnummer (arbejde)
- e-mailadresse (arbejde)
- Virksomhed
- Postnummer (arbejde)
- By (arbejde)
- Land (arbejde)

4.2 Rørforeningen sletter eller anonymiserer personoplysninger, som er forældede, eller som ikke længere har relevans, f.eks. fordi vedkommende ikke længere har et (juridisk) forhold til Rørforeningen. Rørforeningen sletter ikke oplysninger, som skal opbevares i henhold til lovgivning, f.eks. til bogføringsmæssige formål.

5. Brugervilkår

Rørforeningen kan ikke holdes ansvarlige for, at data er korrekte, fuldstændige eller pålidelige, eller for det resultat, som brugeren opnår ved anvendelsen af sådanne data. Rørforeningen ejer alle rettigheder, herunder alle ophavsretlige, databaseretlige og andre immaterielle rettigheder, til Vvskataloget. 

Se vilkår for anvendelse